Fõzzünk együtt

Sûrû kerti Gazpacho

Forrás: http://www.kikkoman.com - CHUNKY GARDEN GAZPACHO

· 4 fõ részére ·

Hozzávalók

· 2 fontnyi (közel 1 kg) friss
paradicsom kockára vágva

· 3 evõkanálnyi Kikkoman Light Soy Sauce

· 3 evõkanál száraz sherry

· 1 doboz (15 oz) fekete szemû bab,
leöblítve és lecsepegtetve

· 1 csészényi kockázott, kimagozott uborka

· 2 evõkanál apróra vágott korianderlevél

· 2 evõkanál szeletelt zöldhagyma

· 1/4 teáskanál csípõs paprika szósz

· 1 1/2 teáskanál citromlé

 

1. Keverje össze a paradicsomot, 1 evõkanál szójaszószt, a sherry-t és 1 csészényi vizet egy közepes nyeles serpenyõben.

2. Fedje le és forralja fel. Csökkentse a lángot, és lassan forralja kb. 10 percig, néha megkeverve.

3. Húzza félre a tûzrõl és hûtse szobahõmérsékletûre. Adja hozzá a babot, az uborkát, a korianderlevelet, a zöldhagymát, a paprikaszószt és a félretett 2 evõkanál szójaszószt.

4. Fedje le és tegye hûtõszekrénybe kb. 2-3 órára, hogy teljese kihûljön, és hogy az ízek kellõképpen összeérjenek. Közvetlenül a tálalás elõtt keverje hozzá a citromlevet is.


Ez az oldal a címen található anyag magyar fordítása. Ha eredetiben szeretné olvasni klikkeljen a hivatkozásra.

Segítségre van szüksége? (Könnyû és pénzébe sem kerül!)

Kérdése van? Küldjön levelet az elsõ oldalon található címre!