EXETER RAGU FÛSZERES LEVESBETÉTTEL
Sherilyn gyûjteményébõl
http://home.inreach.com/sherilyn/aussie.htm
· 4 személyre ·
Ahogy ez az Amerikai Egyesült Államokban is történt, az Ausztrál konyhamûvészetre is nagy hatással voltak saját bevándorlói. Ez az eredmény az ízek csodálatos keveréke. (Sherilyn)
Szükséges anyagok
· 1 lb / 0.5 kg sovány marhahús
· 1 hagyma
· 2 evõkanál ecet
· só és bors ízlése szerint
· 2 (~6 dkg) zsiradék
· 2 evõkanál liszt
· 2 pint (~1,2 liter) hideg víz
Fûszeres golyócskák:
· 1/2 font (~25 dkg) liszt
· 1 teáskanál sütõpor
· petrezselyem
· 4 oz (~12 dkg) faggyú
· 1 hagyma
· só és bors
1. Tegye a zsiradékot egy serpenyõbe és süsse barnára az apróra vágott hagymát; adja hozzá a lisztet, süsse tovább néhány percet, majd keverés közben adja hozzá a vizet, borsot, sót és kevergetve forralja fel.
2. Vágja a húst apró darabokra és merítse meg az ecetben. Tegye az edénybe és fedje le jól záródó fedõvel. Lassú lángon párolja 1 1/2 órát, majd adja hozzá a fûszeres golyókat.
Fûszeres golyócskák:
1. Vágja nagyon apróra a faggyút, a hagymát, a petrezselymet, majd adja hozzá a lisztet, a sütõport és egy kevés vizet.
2. Az elkészített tésztát vágja 12 darabra, és készítsen belõle golyókat. Tegye a készélõben lévõ húsos ragu tetejére és fedõ alatt fõzze kb. 3/4 órát.
Ez az oldal a címen található anyag magyar fordítása. Ha eredetiben szeretné olvasni klikkeljen a hivatkozásra.
Segítségre van szüksége? (Könnyû és pénzébe sem kerül!)
Kérdése van? Küldjön levelet az elsõ oldalon található címre!