Fõzzünk együtt

KRUMPLIS SAJT LEVES

wenzel.net

http://www.wenzel.net/

· 6 személy részére ·

 

Szükséges anyagok

· 1 hagyma, apróra vágva

· 2 evõkanál vaj

· 2 csészényi hámozott, kockára vágott krumpli

· 3 csészényi csirkehúsleves, vagy víz

· 1 csészényi sûrû tejszín

· 1,5 csészényi reszelt, érett Cheddar sajt

· 1/4 csészényi apróra vágott friss kapor

1. Süsse hirtelen a hagymát a vajon, amíg üveges és puha nem lesz.

2. Adja hozzá a krumplit, majd a levest (vagy vizet) és párolja fedõ alatt a fövéstõl számított 15 percig, vagy amíg a krumpli meg nem puhul.

3. Tegye egy mixerbe, vagy esetleg bot-mixerrel, vagy konyhagép segítségével törje össze, amíg egyenletes nem lesz.

4. Öntse vissza az edénybe, adja hozzá a tejszínt, a sajtot és ismét forrósítsa fel. Tálalás elõtt keverje hozzá az apróra vágott friss kaprot.


Ez az oldal a címen található anyag magyar fordítása. Ha eredetiben szeretné olvasni klikkeljen a hivatkozásra.

Segítségre van szüksége? (Könnyû és pénzébe sem kerül!)

Kérdése van? Küldjön levelet az elsõ oldalon található címre!