Hozzávalók
· 4 x 6 oz / 150g fehérhúsú halfilé
· 1/2 citrom leve
· 1 lb / 500gr fiatal spenótlevél
· apróra vágott friss zöldfűszerek
· 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
· 1 oz / 25g vaj
· 4 evőkanálnyi száraz fehérbor
· 2-4 teáskanálnyi TABASCO® Jalapeno Sauce
· só és frissen őrölt feketebors
Elkészítése
1. Tisztítsa meg a halat, majd konyhai papírtörlővel törölje szárazra. Sózza, és locsolja meg egy kevés citromlével.
2. Olvassza meg a vajat, majd süsse a halszeleteket mindkét oldalukon közepes láng felett, néhány percig, amíg átsülnek.
3. Vegye ki a halszeleteket az edényből, tartsa melegen. Öntse a bort és a TABASCO® Jalapeno Sauce‑t az edénybe, majd óvatosan melegítse fel.
4. Adja hozzá a fokhagymát, a fűszereket és a lecsepegtetett spenótot, és párolja addig, amíg a spenót megpuhul (kb. 5 percig).
5. Tálalja a hal mellé, őrölt feketeborsot és frissen facsart citromlevet kínálva hozzá.
2004-12-12
Ha ezzel a recepttel kapcsolatosan megjegyzése,
kérdése van, kérem ossza meg velem,
A levélcímet az elsõ oldalon keresse!