· 4 személy részére · Hozzávalók ·
6-8 oz / 150g-200g
friss, főtt · 8-12 ropogós saláta levél · 2oz / 50g vékonyra szeletelt retek · 2oz / 50g szeletelt hagyma · 4 evőkanál olívaolaj · 1 evőkanálnyi fehér borecet ·
bőven csepegtetett
TABASCO® · egy fél citrom leve ·
só és frissen őrölt
feketebors, |
1. Keverje össze a garnélarákokat, a salátaleveleket, a retket és a hagymát egy tálban.
2. Készítse el a salátaöntetet, keverje össze az olívaolajat, a fehér borecetet, a TABASCO® Jalapeno Sauce-t és a citromlevet egy tálkában. Ízesítse sóval és borssal ízlése szerint.
3. Öntse a keveréket a salátástálba, óvatosan keverje össze, hagyja egy kicsit hűtőszekrényben érni az ízeket, mielőtt az asztalra tenné, mint előételt.
2004-12-11
Segítségre van szüksége? (Könnyû és pénzébe sem kerül!)
Kérdése van? Küldjön levelet az elsõ oldalon található címre!