TABASCO GARNÉLA SALÁTA

·      4 személy részére ·

Hozzávalók

·        6-8 oz / 150g-200g friss, főtt
         garnéla rák

·        8-12 ropogós saláta levél

·        2oz / 50g vékonyra szeletelt retek

·        2oz / 50g szeletelt hagyma

·        4 evőkanál olívaolaj

·        1 evőkanálnyi fehér borecet

·        bőven csepegtetett TABASCO®
         Jalapeno szósz

·        egy fél citrom leve

·        só és frissen őrölt feketebors,
         ízlése szerint

1.    Keverje össze a garnélarákokat, a salátaleveleket, a retket és a hagymát egy tálban.

2.    Készítse el a salátaöntetet, keverje össze az olívaolajat, a fehér borecetet, a TABASCO® Jalapeno Sauce-t és a citromlevet egy tálkában. Ízesítse sóval és borssal ízlése szerint.

3.    Öntse a keveréket a salátástálba, óvatosan keverje össze, hagyja egy kicsit hűtőszekrényben érni az ízeket, mielőtt az asztalra tenné, mint előételt.


2004-12-11

Segítségre van szüksége? (Könnyû és pénzébe sem kerül!)

Kérdése van? Küldjön levelet az elsõ oldalon található címre!