Gulyásleves
(Forrás - házi receptjeink)
· 6 személy részére ·
Szükséges anyagok
1 kg |
marhahús, lábszár, vagy leveshús |
6 evõkanál/ |
disznózsír (az eredeti recept szerint, de használhat más fõzõzsiradékot is) |
2-3 közepes/ |
tisztított hagyma, apróra vágva |
700 g |
rózsaburgonya, megtisztítva és 1-1,5 cm-es kockákra vágva |
2 gerezd |
fokhagyma, összezúzva |
1 teáskanál |
köménymag |
2 evõkanál |
erõs pirospaprika (keverhetõ édes-nemes paprikával, ízlése szerint |
10 csészényi/ |
marhahúsleves |
2 közepes |
zöldpaprika, ízlése szerint édes, vagy csípõs |
2 közepes |
paradicsom, apróra vágva |
1 csomó |
zellerlevél, összekötve |
Tálaláshoz |
apróra vágott metélõpetrezselyem |
Csipetke
Szükséges anyagok
1 |
tojás |
100 g |
liszt |
Ez az oldal a http://www.soupsong.com/rgoulash.html , vagy a HUNGARIAN GOULASH SOUP címen található anyag magyar megfelelõje. Ha angolul szeretné olvasni, klikkeljen a hivatkozásra.
Segítségre van szüksége? (Könnyû és pénzébe sem kerül!)
Kérdése van? Küldjön levelet az elsõ oldalon található címre!