· 10 személyre·
Egy nappal korábban kell elkészíteni és hûtõszekrényben kell tartani!.
Szükséges anyagok
10 |
tojás, szétválasztva |
175g (6oz) |
porcukor |
50g (2oz) |
sima liszt |
40g (l1/2oz) |
kakaópor |
50g (2oz) |
õrölt mandula |
50g (2oz) |
olvasztott vaj |
150g (5oz) |
étcsokoládé |
350g ( 12oz) |
felvert tejszinhab |
150g (5oz) |
tejcsokoládé |
Összeállítása:
Vágja fel az elkészült süteményt és helyezze egy rozsdamentes acélból készült (23 x 4cm/9 x 1in) karikába. Simítsa rá a sötét színû csokoládéhabot, majd a világos színût egy lapos tortakanállal elegyengetve. Tegye a hûtõszekrénybe legalább egy éjszakára.
Befejezés:
Távolítsa el a karikát - egy nedves, meleg rongy, törölközõ nagy segítséget nyújthat ebben. Csokoládémázzal borítsa (75% csokoládé, 25% cukorsziruppal). Díszítse csokoládéfigurákkal, vagy vékony csokoládékockákkal, és így tálalja.
Ez az oldal a \angol_receptek\larieux.html címen található anyag magyar fordítása. Ha eredetiben szeretné olvasni klikkeljen a hivatkozásra.
Segítségre van szüksége? (Könnyû és pénzébe sem kerül!)
Kérdése van? Küldjön levelet az elsõ oldalon található címre!